Az óvodáról

 

Cím: 7476.Kaposszerdahely Kossuth Lajos utca 65

Intézményvezető: Vajda-Horváth Éva 

Beosztás: Óvodavezető

Email: kszerdahelyiovi@freemail.hu

Telefon: 30/474-22-39

 

 
   
   

Az épület jelenlegi arculata 2016. októberében készült el egy nyertes pályázat eredményeképpen, Prépost László polgármester úr kitartó és bizakodó hozzáállásának köszönhetően.Az épület nyílászáróinak cseréje, hőszigetelése, akadálymentesített vizesblokk kiépítése, a gyermekek mosdójának felújítása, valamint a tetőtér beépítése történt meg ezen pályázatból. A tetőtérben egy tornaszoba, egy fejlesztőszoba, vezetői iroda, takarítószer tároló, valamint öltöző és szociális blokk került kialakításra.

Óvodánkban minden feltétel biztosított ahhoz, hogy családias, nyugodt légkörben nevelhessük a gondjainkra bízott gyermekeket.
Tevékenységközpontú Pedagógiai Programunk kialakult szokásainkra, értékeinkre épül. Mindennapi életünket az évszakok körforgása, néphagyományok őrzése, népszokások ápolása foglalja keretbe. 
A helyi sajátosságokat kihasználva és beépítve végezzük munkánkat, tág teret adva a gyermekek tevékenységének, és ezen keresztül a sokoldalú fejlesztésnek.
Minden kisgyermeknek szeretnénk biztosítani, hogy egészségesen fejlődjön saját, egyéni ütemében és képességei szerint.
 
Nevelőtestületünk különös hangsúlyt fordít a gyermekek egészséges életmódjának kialakítására, fejlesztésére.
Köszönjük a szülőknek az odafigyelő, kritikus vagy elismerő, de mindig támogató véleményét, mellyel nagyban hozzájárulnak az óvodai nevelés hatékonyságához.

Köszönjük a fenntartó önkormányzat, valamint a konstruktívan együttműködő képviselőtestület támogatását, mellyel intézményünk alkalmassá válik arra, hogy felvegye a versenyt a városi óvodák "elszippantó" erejével.

Köszönjük Prépost László polgármester úrnak, hogy mert velünk nagyot álmodni, és még akkor sem dobta vissza óvodánk felújítására nyert pályázatot, amikor mindenki "veszett fejsze nyelének" titulálta a projektet.

Óvodánkban dolgozó alkalmazottak hitvallása:

" Tisztellek Téged, fontos vagy nekem
Csakis Rád figyelek, és segítek Neked,
Ha szükséged van a segítségemre!"

A mi óvodánk egy olyan sziget, amely őrzi az értékeket, szeretetteljes, pozitív énképet gazdagító közösségi élményeket ad.

 

Kövess minket a facebookon is : 

https://www.facebook.com/ovoda.kaposszerdahely?ref=br_rs&fb_dtsg_ag=AQxjlklRJQNl35coyG1GvkwAenWFeXZbw0DqI3S2c5eASQ%3AAQxG083hoJeNN8p0cLJ7KrwE0gUnPKUqcjp2URDEQKem5A&jazoest=27832